Miljööt


Kuvaan miljöössä toukokuu-lokakuu ajan. Luonto on upea kuvaus paikka, joka muuttaa muotoaan alati. Alkukesällä luontoherää kukkaan ja niittykukat sekä omenapuut kukkivat kauniina vangiten kesäistä ja raikasta tunnelmaa. Kesän loppuakohti mentäessä aurinko alkaa laskemaan taas aikaisemmin jolloin valo on upeimmillaan ja kuviin välittyy kultainen pehmeä tunnelma. Syksyyn päin mentäessä kuvien värimaailma taittuu tunnelmallisempaan ja kuvissa näkyy vangitsevat ruskan värit.


Olen koonnut sinulle tähän alle kuusi eri miljöövaihtoehtoa, joihin pääset tutustumaan alta. Nämä miljööt ovat monien kuvauksien kautta hyväksi havaitut ja voin suositella näitä lämmöllä. Kaikki miljööt löytyvät pk-seudulta ja saat tarkemmat sijaintitiedot ja saapumisohjeet kun olet varannut kuvauksen.


Haaveiletko auringonlaskukuvauksesta?


Auringonlaskut on ihanaa aikaa kuvata, laskeva aurinko tuo kuviin maagisen ja kauniin värityksen sekä vangitsee kesäiltojen tunnelman. Kurkkaa alta mihin aikaan varata itsellesi kuvaus auringonlaskuun.

(alku tarkoittaa kuun kahta ensimmäistä viikkoa ja loppu kahta viimeistä)


toukokuun alku - varaa kuvaus n. klo 20:00 / toukokuun loppu - varaa kuvaus n. klo 20:30

kesäkuun alku - varaa kuvaus n. klo 20:30 / kesäkuun loppu - varaa kuvaus n. klo 21:00

heinäkuun alku - varaa kuvaus n. klo 20.30 / heinäkuun loppu - varaa kuvaus n. klo 20:00

elokuun alku - varaa kuvaus n. klo 19:30 / elokuun loppu - varaa kuvaus n. klo 19:00

syyskuun alku - varaa kuvaus n. klo 18:00 / syyskuun loppu - varaa kuvaus n. klo 17:00

lokakuun alku - varaa kuvaus n. klo 16:00 / lokakuun loppu - varaa kuvaus n. klo 14:30


Kartano


Tämä miljöö on kaunis toukokuusta lokakuun loppuun asti. Miljöö sopii hyvin perhe-, odotus- ja lapsikuviin. Kuvaus onnistuu täällä koko kesän myös kskellä päivää kirkkaan valon aikana, sillä kartanolta löytyy myös paljon varjoisia paikkoja kuvata, joissa valo on pehmeämpi.


Tässä miljöössä on isoja vanhoja puita vierustamassa kauniita hiekkaiteita, isoja nurmialueita, joissa kukkiia apilat kauniisti, valkoinen puusilta, omenapuita ja pieni kukkaniitty. Hyviä kuvausspotteja löytyy ympäri kaunista kartanoa ja löydämme varmasti teille mieluisimmat kohdat.Maalaismaisema


Kauniita mutkittelevia hiekkapolkuja heinien seassa, tienreunoja reunustavat vanhat puut. Täällä on perheen pienimmille ihmeteltävää ja tutkittavaa. Tämä miljöö sopii hyvin perhe- ja lapsikuvaukseen.


Miljöö soveltuu kuvaukseen vain alkuillasta/illasta arkisin jolloin saamme olla täällä rauhassa ja pehmeä auringonvalo kruunaa kuvauksemme.

Ranta


Tämä upea rantamiljöö on monipuolinen kuvauskohde josta saa mukavan seikkailun myös perheen pienimmille. Lämmin pehmeä hiekka jalkojen alla, tuulessa heiluvat heinät, jotka aurinko maalaa kultaiseksi sekä matala meren ranta, jossa perheen pienimmätkin voi turvallisesti kirmata.


Tämä miljöö on kuin tehty perhe- ja odotuskuvauksiin ja toimii toukokuusta lokakuuhun asti.


Miljöö soveltuu kuvaukseen vain illalla auringonlaskun aikaan, jolloin valo on upeimmillaan ja saamme kuvata rauhassa.

Pelto


Peltomaisemassa on jotain ihan omaa tunnelmaansa! Aurinko antaa pellolle kauniin kultaisen hehkun, joka tuo pehmeän värimaailman kuviin. Peltomiljöö sopii hyvin perhe- ja odotuskuvauksiin, sekä kuvauksiin isompien lasten kanssa. Kaunis viljapelto soveltuu kuvauksiin heinäkuun lopusta elokuun loppuun saakka. Kuvaus pellolla kannattaa ajoittaa alkuiltaan tai auringonlaskun aikaan, jolloin valo on kauneimmillaan.

Omenapuiden katveessa


Tämä miljöö on upea omenapuiden kukinta-aikaan! Kauniit valkoiset omanapuunkukat tuovat ihanaa kesäistä ja raikasta tunnelmaa kuviin. Miljöö sopii niin lapsi-, perhe- ja odotuskuvauksiin.

Upeat omenapuut kukkivat kauniina touko-kesäkuussa ja puistomainen miljöö sopii kuvauksiin hyvin myös päiväsaikaan.