HINNASTO

Kuvauksen hinta muodostuu kuvausaiheen mukaisesta kuvausmaksusta + asiakkaan valisemasta kuvapaketista. Varauksen yhteydessä maksetaan kuvausmaksu, jolla saa ajan kalenteriini. Lähetän teille kuvauksen jälkeen valintagallerian, josta pääsette itse valitsemaan suosikki kuvanne. Näin ei tarvitse etukäteen tietää moneen kuvaan tykästyy, vaan kuvapaketti päätetään vasta kun olet nähnyt valmiit kuvat.


Kuvauksen hinta pitää sisällään kuvauksen suunnittelun, kuvauksen studiolla tai miljöössä, lainavaatekaapin sekä rekvisiitan käytön ja valitsemasi määrän viimeisteltyjä digikuvia. Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.


Varaamalla kuvauksen sitoudut noudattamaan kuvausehtoja


KUVAPAKETIT


5 digikuvaa 100€

10 digikuvaa 160€

15 digikuvaa 200€

koko galleria 360€


Lapsi- ja perhekuvaus


Lapsi- ja perhekuvaus toteutetaan joko studiolla tai miljöössä rennossa tunnelmassa. Kuvauksissa voidaan kuvata koko perhettä tai vain lapsia. Galleria koostuu fiilistelykuvista, sekä myös niistä poseerauskuvista. Kuvaus sisältää monipuolisesti kuvia teudän perheestä eri komboilla, sekä yksilökuvia myös lapsista.


Käytettävissä on lainavaatekaappi, josta löytyy vaatteita ja asusteita lapsille koossa 50-110cm ja mekkoja naisille koossa xs-xxl.


Lapsikuvaus on tarkoitettu 3kk+


KUVAUSMAKSU 120€


•••

TUTUSTU PORTFOLIOON

LUE LISÄÄ LAPSIKUVAUKSESTAOdotuskuvaus


Odotuskuvaus toteutetaan joko studiolla tai miljöössä. Galleria koostuu monipuolisesti erilaisista odotuskuvista ja kuvauksissa voidaan kuvata myös muuta perhettä odottajan kanssa.


Käytössä on lainavaatekaappi, josta löytyy mekkoja odottajille koossa xs-xxl.


KUVAUSMAKSU 120€


•••

TUTUSTU PORTFOLIOON

LUE LISÄÄ ODOTUSKUVAUKSESTA


Vastasyntyneen kuvaus


Vastasyntyneen kuvaus 0-1kk


Vastasyntyneen kuvaus järjestetään vauvantahtisesti, rauhallisesti ja lempeästi studiollani tai asiakkaan kotona. Kuvauksessa voidaan ikuistaa vauvan lisäksi koko perhettä. 


Lainavaatekaappi ja rekvisiitan käyttö sisältyy kuvaukseen.


Kuvaukset voidaan järjestää myös asiakkaan kotona

(Helsinki, Espoo ja Vantaa) kotikuvauslisä +100€


KUVAUSMAKSU 160€


•••

TUTUSTU PORTFOLIOON

LUE LISÄÄ VASTASYNTYNEEN KUVAUKSESTAKUVAUSPAKETIT


Olen suunnitellut myös yhden kuvauspaketin jossa yhdistyy odotuskuvaus ja vastasyntyneen kuvaus. Ostamalla suoraan tämän kuvauspaketin säästät kuvausmaksussa. Varatessa maksetaan paketin kuvausmaksu, jolla saa molemmat ajat kalenteriini. Molempien kuvausten jälkeen saat valintagallerian, josta pääset valitsemaan mieleisesi kuvat. Valitsemasi kuvat maksetaan erikseen kuvapaketin hinnaston mukaan.

Odotus & Vastasyntyneen kuvaus


Paketti sisältää:

Odotuskuvaus studiolla tai miljöössä

Vastasyntyneen kuvaus studiolla tai asiakkaan kotona (pk-seutu)


Lainavaatekaapin ja rekvisiitan käyttö sisältyy kuvauksiin.

Lainavaatekaapissa on naisille mekkoja koossa xs-xxl

ja lapsille vaatetta koossa 50-110cm


Ostamalla tämän paketin säästät kuvausmaksusta 40€


KUVAUSMAKSU 240€


•••

LUE LISÄÄ ODOTUSKUVAUKSESTA

LUE LISÄÄ VASTASYNTYNEEN KUVAUKSESTA"Investoi valokuviin jotka kertovat tarinaa teidän perheestä - sellaisena kuin se on tässä ja nyt. Sillä huomenna se ei ole enää samanlainen ja vuoden vierivät nopeasti. Valokuvat kuuluvat niihin asioihin joiden arvo kasvaa ajanmyötä ja vielä vuosienkin päästä nuo taltioidut hetket saavat silmäkulmat kostumaan ja sydämen pakahtumaan."

-Mari, Roihu Visuals