Odotuskuvaus

yksin, kumppanin kanssa tai koko perheenä
Odotusajan valokuvaus Raskauskuvat Äitiyskuvaus Raskaana olevan kuvat Vauvamasu valokuvaus Odottavan äidin valokuvat

Äitiys on elämän mittainen upea matka


Haluaisin ikuistaa sinulle kuvia, joihin saan puettua tuota onnea, innostusta ja tulevan jännitystä. Odotuskuvauksiin voit tulla yksin, kumppanin kanssa tai koko perheen voimin. Ikuistetaan tämä matka sinun tyylilläsi.

Kuvauskokemus


Haluan luoda kuvauksiin rennon ja mukavan ilmapiirin, jossa sinun on helppo ja hyvä olla. Ohjailen sinua / teitä, mutta annan myös tilaa olla. Itseäni resonoi enemmän fiilistelykuvat, kuin poseeraminen, joten yleensä kuvauksissani keskitytään enemmän teidän väliseen tunneyhteyteen ja erilaiseen liikkeeseen.

Mitä kuvaus sisältää?


  • Kattava valmistautumisopas, jossa on ohjeita, vinkkejä ja inspiraatiota
  • Kuvauksen suunnittelu toiveesi huomioiden
  • 1h rento kuvaus kanssani studiossa. Kuvien keskiössä olet sinä, upea äiti. Odotuskuvaukseen voi tulla yksin, yhdessä kumppanin kanssa tai koko perheenä.
  • Lainavaatekaapin & rekvisiitan käytön. Studiolta löytyy monia odotukseen tarkoitettuja kuvausmekkoja ja pitsisiä aamutakkeja.
  • Kuvauksen jälkeen n. 100 kuvan valintagalleria salasana suojatussa nettigalleriassa.
  • 5 valitsemaasi digikuvat viimeisteltynä ja mahdollisuus ostaa myös isompi kuvapaketti tai koko galleria.Odotuskuvaus alkaen 300€


Tutustu hinnastoon


Lainavaatteet


Studiolta löytyy odotuskuvauksiin upeita mekkoja ja pitsisiä aamutakkeja alusvaatteiden päälle. Odotuskuvauksiin toimii myös hyvin pelkät kauniit alusvaatteet tai niiden päälle heitetty valkoinen iso kauluspaita. Suunnitellaan yhdessä lisää.


Tutustu lainavaatekaappiin

"Photos, like memories and stories, are part of our legacy. We hold them close, we pass them down. It’s a gift to be able to share to those we love, so that they, too, can feel even a glimmer of the joy we feel when we reflect on those times."

Meidän matkamme:

Ammattivalokuvaaja odotuskuvaukseen Vauvavatsakuvaus Raskaana olevan potretit Tyylikäs odotuskuvaus Äitiyskuvaukset Perhe odotusajan kuvaukset

I. Bookkaus

Tutustu kuviini ja tyyliini, jos se puhuttelee sinua, niin olemme match. Varataan teille toiveidenne mukainen kuvaus.


Saat varatessa kattavan valmistautumisoppaan, jossa on infoa, inspiraatiota ja vinkkejä kuvauksiin liittyen, sekä kyselylomake, jonka pohjalta räätälöin kuvauksesta teidän näköisen.


Kuvaus maksetaan varauksen yhteydessä. Lähetän kuvauksesta laskun 1kk maksuajalla. Mikäli varaat kuvauksen jo hyvissä ajoin, voidaan summa jakaa korottomasti useammalle kuukaudelle ennen kuvausta.

II. kuvaus

Tavataan studiolla ja kuvataan rennoissa tunnelmissa. Itse kuvausta ei kannata jännittää etukäteen, minä kyllä ohjaan teitä läpi kuvauksen. Lapset saavat olla lapsia ja kaikki tunteen näkyä.

III. valintagalleria

Kuvausten jälkeen saat n. 2 viikon päästä valintagalleriasi. Pääset kuvien kautta palaamaan noihin ihaniin hetkiin. Saat valita valintagalleriasta suosikkikuvasi.


Voit halutessasi valita isomman kuvapaketin

tai koko gallerian nähtyäsi kuvat.IIII. valmiit kuvat

Saat valmiit ja viimeistellyt digikuvat n. 2 viikon kuluttua valinnoistasi. Kauttani voi teettää myös laadukkaita Fine Art taideprinttejä kuvistasi.Boheemi & Kodikas Studio

Loisteputki 4, 00750 Helsinki
auvavatsan kauneus Raskausajan valokuvat Ammattilainen raskauskuvaus
USEIN KYSYTTYÄ

Mitä jos sairastun?

Sairaustapauksissa pyritään aina ensisijaisesti siirtämään kuvausta toiseen ajankohtaan.

Millä raskausviikoilla kuvaus olisi paras?

Suosittelen odotuskuvauksen ajankohdaksi raskausviikkoja 30-37. Silloin vatsa on yleensä pyöristynyt jo kauniisti, mutta olo on vielä hyvä.