Odotuskuvaus


Odotus on matka minusta sinuksi. Samalla kun kannat ja kasvatat pientä ihmettä sisälläsi käyt myös itse läpi matkan äitiyteen. Tuo aika elämästä on pieni välähdys vain, mutta sitäkin merkityksellisempi.

Näistä hetkistä on ihana tallettaa muistoja itselleen ja lapsilleen jaettavaksi.

Kuvauskokemus


Kuvaus toteutetaan rennossa tunnelmassa, jossa ikuistetaan odotuksen kauneutta. Odotuskuvaus voidaan toteuttaa pelkästään odottajan kanssa tai halutessaan myös puoliso tai muu perhe voi tulla mukaan osaan kuvista. Kameran edessä ei tarvitse osata olla eikä kuvauksia kannata jännittää, minä ohjaan sinua/teitä koko kuvauksen ajan. Kuvauksessa voidaan ottaa kuvia muutamassa eri asussa tai esimerkiksi alusvaatteisillaan/bikineissä. Studioni lainavaatekaapista löytyy useampi mekko, joka käy ihanasti myös raskausvatsan kanssa, sekä erilaisia pitsisiä kaftaaneja alusvaatteiden päälle.

Kuulen myös mielelläni toiveistasi kuvauksien suhteen - tehdään kuvauksista sinun näköiset!


Galleriasi tulee koostumaan monipuolisesti erilaisista kuvista: fiilistelykuvista, poseerauskuvista, vatsan lähikuvista, kuvia sinusta yksinään ja halutessasi yhdessä puolisosi ja perheesi kanssa.


Kuvaukseen ei ole määritettyä tarkkaa aikaa, mutta keskimäärin se vie 60 min.

Niin kauan, että olemme valmiita - meillä ei ole kiire.

Miljöö vai studio?


Onko sinulla haaveissa kuvaus miljöössä vai studiolla?


Kuvaan miljöössä toukokuu-lokakuu ajan. Luonto on upea kuvaus paikka, joka muuttaa muotoaan alati. Alkukesällä luontoherää kukkaan ja niittykukat sekä omenapuut kukkivat kauniina vangiten kesäistä ja raikasta tunnelmaa. Kesäillat ja auringonlaskut ovat maagista aikaa ikuistaa odotuskuvia, silloin valo on upeimmillaan ja kuviin välittyy kultainen pehmeä tunnelma. Keskikesällä auringonlaskuista saadaan nauttia melko myöhään, mutta kesän loppuakohti mentäessä aurinko alkaa laskemaan taas aikaisemmin.

Syksyyn päin mentäessä kuvien värimaailma taittuu tunnelmallisempaan ja kuvissa näkyy vangitsevat ruskan värit. Miljöökuvauksen voi järjestää missä vain teille tärkeässä paikassa (pk-seutu), mutta minulta löytyy myös takataskussa hyväksi todettuja miljöökohteita kuten: kaunis kartanomiljöö, kukkaniitty, maalaismaisema, peltomaisema & merenranta. Voit kurkata tarkemmat tiedot miljöistä tästä. Miljöökuvaus järjestetään aina säävarauksella ja mikäli keli ei ole puolellamme siirrämme kuvausta kaikille sopivaan ajankohtaan. Jätän kalenteriin aina väljää kuvauksien siirtoa varten.


Studio taas sopii odotuskuvauksiin ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. Studiolla on lämmin, kodikas ja ripauksen boheemi henkin. Studio sopii parhaiten päiväkuvauksiin, jolloin valo tulee sinne parhaiten.
Studio sijaitsee osoitteessa

Ainontie 44, 01630 Vantaa


Studiolle on helppo tulla autolla ja maksuttomia parkkipaikkoja on riittävästi. Auton saa suoraan oven eteen. Studio sijaitsee rakennuksen 2. kerroksessa ja valitettavasti hissiä ei ole käytössä. Mikäli tulette vaunuilla voi ne jättää ala-aulaan lukittujen ovien taakse. Tulen teitä vastaan ovelle ja autan kantamaan tavaroita studion puolelle.


vinkkejä pukeutumiseen


Vaatetus on tärkeässä roolissa, jotta kuvista tulisivat onnistuneet ja sinun näköiset. Suosittelen siis käyttämään tähän hetken ajatusta ennen kuvausta. Kaikista tärkeintä on, että puet päällesi jotain sellaista missä olet kotonasi ja tunnet itsesi mukavaksi. Olen koonnut tähän muutamia vinkkejä avuksi.


Suosittelen pitämään värimaailman maanläheisenä.

Parhaiten toimivat valkoisen lisäksi murretun vihreän, ruskean ja oranssin sävyt.

NAISET

Liehuvat mekot ja paljaat jalat toimivat hyvin kesäkuvauksiin ja syksyllä mekon päälle voi yhdistää halutessaan neuleen. Lainavaatekaapista löytyy naisille mekkoja koossa xs-xxl. Kurkkaa kaikki lainavaatteet täältä.


MIEHET

Varma valinta kuvauksiin on beiget housut ja yksivärinen yläosa.


MEIDÄN YHTEINEN MATKAMME


Aloita varaamalla kuvaus alta.

Sovimme yhdessä sopivan päivämäärän ja suunnittelen kuvaukset sinun toiveiden pohjalta.

Varauksen yhteydessä maksetaan kuvausmaksu (lähetän laskun sähköpostiin).


Olen suunnitellut sinulle kattavan valmistautumisoppaan kuvauksiin, jossa on vinkkejä valmistautumiseen ja itse kuvaustilanteeseen. Saat sen sähköpostiisi ennen kuvausia jotta voit tutustua siihen rauhassa.

Kuvauksen jälkeen saat kahden viikon sisällä valmiiksi editoidun valintagallerian josta voit valita lempi kuvasi. Kuvapaketti päätetään siis vasta, kun olen nähnyt kuvat. Valintojesi jälkeen lähetän sinulle laskun ja viimeistelen kuvasi. Valmiit kuvat saat valinnoistasi n. 2 viikon kuluttua, lasku tulee olla maksettuna ennen kuvien toimitusta.


Kuvat ovat korkearesoluutioisia digikuvia. Saatuasi kuvat ne ovat käytössäsi ja voit teettää niistä vapaasti kuvia, tauluja, kortteja tai muuta yksityiseen käyttöön.


Voit tutustua tarkempiin kuvausehtoihin täältä.


Nähdään kuvauksissa!

-Mari, Roihu Visuals

"Photos, like memories and stories, are part of our legacy. We hold them close, we pass them down. It’s a gift to be able to share to those we love, so that they, too, can feel even a glimmer of the joy we feel when we reflect on those times."