Lapsi- & Perhekuvaus

Koko perheenä tai vain lapsista
Perhevalokuvaus Perhepotretit Ammattivalokuvaaja perhekuvaukseen Studiosessio perhevalokuvaus Luonnonvalokuvaus

teidän yhteinen hetki


Kuvauksessa ikustetaan teidän perhettä juuri sellaisena kuin se on. Nämä valokuvat ilahduttavat teitä siitä hetkestä lähtien kun saatte ne käsiinne, mutta voin luvata, että näiden arvo kasvaa vuosien varrella. Kolmen lapsen äitinä tiedän, että vuodet vierivät vauhdilla. Kuvat antavat meille mahdollisuuden pysähtyä sen äärelle mikä on tärkeintä - perhe.

Kuvauskokemus


Kuvaus toteutetaan rennossa tunnelmassa, jossa ikustan aitoja hetkiä teidän perheestä. Naurua, hassuttelua, leikkiä, yhdessäoloa. Niitä täydellisesti poseerattuja perhekuvia merkityksellisempänä pidän niitä kuvia aidoista hetkistä, joissa teidän välinen yhteys ja rakkaus näkyy. Kuvista välittyy jokaisen oma persoona ja koenkin tärkeänä että kuvauksissa annetaan lasten olla lapsia. Kuvauksissa lapset saa leikki, juosta ja hassutella. Kaikki tunteen ovat sallittuja, myös harmi ja kiukku saa näkyä. Älä siis turhaan stressaa lasten käytöksestä.


Ohjaan teitä kevyesti läpi kuvausten, mutta tärkeintä on teidän perheen läsnäolo. Heittäytykää siis hetkeen ja nauttikaa yhdessä olosta. Ohjauksesta huolimatta missä tahansa väliä kuvausta saa hassutella, leikkiä, halia ja antaa pusuja.


Mitä kuvaus sisältää?


  • Kattava valmistautumisopas, jossa on ohjeita, vinkkejä ja inspiraatiota
  • Kuvauksen suunnittelu toiveesi huomioiden
  • 1h rento kuvaus kanssani studiossa
  • Lainavaatekaapin & rekvisiitan käytön.
  • Kuvauksen jälkeen n. 100 kuvan valintagalleria salasana suojatussa nettigalleriassa.
  • 5 valitsemaasi digikuvat viimeisteltynä ja mahdollisuus ostaa myös isompi kuvapaketti tai koko galleria.Lapsi- & Perhekuvaus alkaen 300€


Tutustu hinnastoon


Lainavaatteet


Studiolta löytyy lainavaatteita naisille koossa XS-XXL ja lapsille koossa 50cm-110cm.

Olen apunasi, suunnitellaan yhdessä toimiva kokonaisuus.


Tutustu lainavaatekaappiin
1v kuvaus
perhekuvaus helsinki
1 vuotiskuvaus perhekuvaus helsinki suutarila
6kk kuvaus vauvakuvaus perhekuvaus helsinki vantaa
perhekuvaus helsinki espoo vantaa. Studiolla tai miljöössä.
perhekuvaus helsinki espoo vantaa. Studiolla tai miljöössä.
perhekuvaus helsinki espoo vantaa. Studiolla tai miljöössä.
perhekuvaus helsinki espoo vantaa. Studiolla tai miljöössä.

"Photos, like memories and stories, are part of our legacy. We hold them close, we pass them down. It’s a gift to be able to share to those we love, so that they, too, can feel even a glimmer of the joy we feel when we reflect on those times."

Meidän matkamme:

Lasten ja perheen valokuvaus 1vuotis kuvaus 1 vuotias 1vkuvaus 1vperhekuvaus Koko perheen valokuvat Hauskat perhekuvat Perhepotretit studiossa

I. Bookkaus

Tutustu kuviini ja tyyliini, jos se puhuttelee sinua, niin olemme match. Varataan teille toiveidenne mukainen kuvaus.


Saat varatessa kattavan valmistautumisoppaan, jossa on infoa, inspiraatiota ja vinkkejä kuvauksiin liittyen, sekä kyselylomake, jonka pohjalta räätälöin kuvauksesta teidän näköisen.


Kuvaus maksetaan varauksen yhteydessä. Lähetän kuvauksesta laskun 1kk maksuajalla. Mikäli varaat kuvauksen jo hyvissä ajoin, voidaan summa jakaa korottomasti useammalle kuukaudelle ennen kuvausta.

II. kuvaus

Tavataan studiolla ja kuvataan rennoissa tunnelmissa. Itse kuvausta ei kannata jännittää etukäteen, minä kyllä ohjaan teitä läpi kuvauksen. Lapset saavat olla lapsia ja kaikki tunteen näkyä.

III. valintagalleria

Kuvausten jälkeen saat n. 2 viikon päästä valintagalleriasi. Pääset kuvien kautta palaamaan noihin ihaniin hetkiin. Saat valita valintagalleriasta suosikkikuvasi.


Voit halutessasi valita isomman kuvapaketin

tai koko gallerian nähtyäsi kuvat.IIII. valmiit kuvat

Saat valmiit ja viimeistellyt digikuvat n. 2 viikon kuluttua valinnoistasi. Kauttani voi teettää myös laadukkaita Fine Art taideprinttejä kuvistasi.Boheemi & Kodikas Studio

Loisteputki 4, 00750 Helsinki
Kuvaukset perheen kanssa. Perhevalokuvat studio. Ammattivalokuvaus perhepotreteille. Perhevalokuvaus ideat
USEIN KYSYTTYÄ

Mitä jos sairastun?

Sairaustapauksissa pyritään aina ensisijaisesti siirtämään kuvausta toiseen ajankohtaan.

Voiko kuvia ottaa vain lapsesta?

Kyllä voi! Jos vanhemmat eivät halua mukaan kuviin, voimme ottaa kuvia vain lapsesta. Tämä käy siis hyvin esi. 1 vuotis kuvauksiin.