Lapsi- ja Perhekuvaus


Teidän tarina on ainutlaatuinen ja kuvauksessa ikustetaan teidän perhettä juuri sellaisena kuin se on. Nämä valokuvat ilahduttavat teitä siitä hetkestä lähtien kun saatte ne käsiinne, mutta voin luvata, että näiden arvo kasvaa vuosien varrella. Vuodet vierivät vauhdilla ja kuvien avulla voit palata aina takaisin näihin hetkiin, sen äärelle mikä on tärkeintä - perhe.

Kuvauskokemus


Kuvaus toteutetaan rennossa tunnelmassa, jossa ikustan aitoja hetkiä teidän perheestä. Naurua, hassuttelua, yhdessäoloa. Niitä täydellisesti poseerattuja perhekuvia merkityksellisempänä pidän niitä kuvia aidoista hetkistä, joissa teidän välinen yhteys ja rakkaus näkyy. Kuvista välittyy jokaisen oma persoona ja koenkin tärkeänä että kuvauksissa annetaan lasten olla lapsia, anna hiusten siis hulmuta vapaana ja vaatteiden laskeutua niin kuin ne laskeutuu ja poseeraamisen sijaan keskitytään läsnäoloon, leikkiin ja mukavaan hetkeen perheen kanssa. Kuvaukseen ei ole määritettyä tarkkaa aikaa, mutta keskimäärin se vie 60-90 min. Niin kauan, että olemme valmiita - meillä ei ole kiire.


Kuvia voidaan myös ottaa vain lapsesta tai lapsista, jos ette hakua itse niihin mukaan. Kuvista välittyy lapsen oma persoona, eikä sitä kannata jännittää jos lapsi ujostelee aluksi, jokainen kyllä lämpenee omaan tahtiinsa.


Gallerianne tulee koostumaan monipuolisesti erilaisista kuvista: fiilistelykuvista, "poseerauskuvista", yksilökuvista ja kuvista koko perheenä puuhailemassa teidän omia juttuja ja leikkejä.


Kuulen mielelläni teidän toiveita kuvauksen suhteen ja luodaan kuvauksista teidän näköiset. Onko toiveissanne myös yksilökuvia lapsesta/lapsista tai pariskuntakuvia aikuisista - kaikki onnistuu!

Miljöö vai studio?


Onko sinulla haaveissa kuvaus miljöössä vai studiolla?


Kuvaan miljöössä toukokuu-lokakuu ajan. Luonto on upea kuvaus paikka, joka muuttaa muotoaan alati. Alkukesällä luontoherää kukkaan ja niittykukat sekä omenapuut kukkivat kauniina vangiten kesäistä ja raikasta tunnelmaa. Kesän loppuakohti mentäessä aurinko alkaa laskemaan taas aikaisemmin ja heinäkuun lopusta syyskuuhun onkin paras aika varata perhekuvaus auringonlaskun aikaan, jolloin valo on upeimmillaan ja kuviin välittyy kultainen pehmeä tunnelma. Syksyyn päin mentäessä kuvien värimaailma taittuu tunnelmallisempaan ja kuvissa näkyy vangitsevat ruskan värit. Perheen pienimmille riittää viihdyketä ja ihmeteltävää kasveista ja kivistä, sekä heillä on tilaa liikkua ja leikkiä. Miljöökuvauksen voi järjestää missä vain teille tärkeässä paikassa (pk-seutu), mutta minulta löytyy myös takataskussa hyväksi todettuja miljöökohteita kuten: kaunis kartanomiljöö, kukkaniitty, maalaismaisema, peltomaisema & merenranta. Voit kurkata tarkemmat tiedot miljöistä tästä. Miljöökuvaus järjestetään aina säävarauksella ja mikäli keli ei ole puolellamme siirrämme kuvausta kaikille sopivaan ajankohtaan. Jätän kalenteriin aina väljää kuvauksien siirtoa varten.


Studiolla on lämmin, kodikas ja ripauksen boheemi henkin. Studio sopii perhekuvaukseen ympäri vuoden, mutta ennen kaikkea on parhaimmillaan syksyllä ja talvella.
Studio sijaitsee osoitteessa

Ainontie 44, 01630 Vantaa


Studiolle on helppo tulla autolla ja maksuttomia parkkipaikkoja on riittävästi. Auton saa suoraan oven eteen. Studio sijaitsee rakennuksen 2. kerroksessa ja valitettavasti hissiä ei ole käytössä. Mikäli tulette vaunuilla voi ne jättää ala-aulaan lukittujen ovien taakse. Tulen teitä vastaan ovelle ja autan kantamaan tavaroita studion puolelle.


vinkkejä pukeutumiseen


Vaatetus on tärkeässä roolissa, jotta kuvista tulisivat onnistuneet ja teidän näköiset. Suosittelen siis käyttämään tähän hetken ajatusta ennen kuvausta. Kaikista tärkeintä on, että puet päällesi jotain sellaista missä olet kotonasi ja tunnet itsesi mukavaksi. Olen koonnut tähän muutamia vinkkejä avuksi.


Suosittelen pitämään värimaailman maanläheisenä ja yhdistelemään rohkeasti erilaisia asuja koko perheelle - kaikkien ei tarvitse pukeutua samaan väriin. Parhaiten toimivat valkoisen ja beigen lisäksi murretun vihreän, ruskean ja oranssin sävyt. Kuosit ovat upeita, mutta harmoonisin lopputulos tulee, jos vain yhdellä teistä on kuosillinen vaate. Materiaaleina kesään toimii pellava ja puuvilla ja syksyyn päin mentäessä asuun voi yhdistää muhkean neuleen.

NAISET

Liehuvat mekot ja paljaat jalat toimivat hyvin kesäkuvauksiin ja syksyllä mekon päälle voi yhdistää halutessaan neuleen. Lainavaatekaapista löytyy naisille mekkoja koossa xs-xxl. Kurkkaa kaikki lainavaatteet täältä.


MIEHET

Varma valinta kuvauksiin on beiget shortsit/housut ja yksivärinen yläosa.


LAPSET

Lapsille kuvauksiin toimii hyvin mekot, romperit tai housut + paita yhdistelmä. Lainavaatekaapista löytyy lastenvaatteita koossa 50-110cm

Kurkkaa kaikki lainavaatteet täältä.

meidän yhteinen matka


Aloita varaamalla kuvaus alta.

Sovimme yhdessä kaikille sopivan päivämäärän ja suunnittelen kuvaukset teidän toiveidenne pohjalta. Varauksen yhteydessä maksetaan kuvausmaksu (lähetän sinulle laskun sähköpostitse).


Olen suunnitellut sinulle kattavan valmistautumisoppaan kuvauksiin, jossa on vinkkejä valmistautumiseen ja itse kuvaustilanteeseen. Saat sen sähköpostiisi ennen kuvausia jotta voit tutustua siihen rauhassa.

Kuvauksen jälkeen saat kahden viikon sisällä valmiiksi editoidun valintagallerian josta voit valita lempi kuvasi. Kuvapaketti päätetään siis vasta, kun olen nähnyt kuvat. Valintojesi jälkeen lähetän sinulle laskun ja viimeistelen kuvasi. Valmiit kuvat saat valinnoistasi n. 2 viikon kuluttua, lasku tulee olla maksettuna ennen kuvien toimitusta.


Kuvat ovat korkearesoluutioisia digikuvia. Saatuasi kuvat ne ovat käytössäsi ja voit teettää niistä vapaasti kuvia, tauluja, kortteja tai muuta yksityiseen käyttöön.


Voit tutustua tarkempiin kuvausehtoihin täältä.


Nähdään kuvauksissa!

-Mari, Roihu Visuals

"Photos, like memories and stories, are part of our legacy. We hold them close, we pass them down. It’s a gift to be able to share to those we love, so that they, too, can feel even a glimmer of the joy we feel when we reflect on those times."