Heippa täältä kameran toiselta puolelta!


Ihanaa että olet tullut sivuilleni. Minä olen Mari, valokuvaaja pk-seudulta. Olen ollut kiinnostunut valokuvaamisesta jo nuoruudestani asti ja vuosien varrella kuvauskohteet ovat muuttaneet muotoaan.


Innostuin todella valokuvaamisesta reilu viisi vuotta sitten, kun maailmani mullistui. Esikoiseni syntyi tähän maailmaan. En halunnut unohtaa pienintäkään hetkeä, joten aloin taltioida niitä kuvin. Nyt olen äiti kolmelle pienelle aarteelle. Äitiyden kautta huomasin, että juurikin äitiys ja perhe ovat itselleni ne mitä haluan kuviini taltioida ja kuvieni kautta kertoa myös teidän tarinaa.


Perustin yritykseni Roihu Visuals 2020 keväällä ja olen siitä asti kuvannut perheitä, odotusta, vastasyntyneitä ja lapsia. Jokainen voi tulla kamerani eteen sellaisena kuin on. Perheitä ja tarinoita on erilaisia, olisi kunnia päästä taltioimaan teidän.
miljöökuvaus
perhekuvaaja
valokuvaaja
perhe

"Olen äiti kolmelle pienelle aarteelle. Äitiyden kautta huomasin, että juurikin äitiys ja perhe ovat itselleni ne mitä haluan kuviini taltioida ja kuvieni kautta kertoa myös teidän tarinaa."

Mari / Roihu Visuals
äiti
perhe