Heippa täältä kameran toiselta puolelta!


Ihanaa että olet tullut sivuilleni. Minä olen Mari, valokuvaaja pk-seudulta. Olen ollut kiinnostunut valokuvaamisesta jo nuoruudestani asti ja vuosien varrella kuvauskohteet ovat muuttaneet muotoaan.


Innostuin todella valokuvaamisesta reilu neljä vuotta sitten, kun maailmani mullistui. Esikoiseni syntyi tähän maailmaan. En halunnut unohtaa pienintäkään hetkeä, joten aloin taltioida niitä kuvin. Näin ohikiitävistä hetkistä jäi ihania ja sydäntä lämmittäviä muistoja.


Keväällä 2020 perustin oman yrityksen Roihu Visualsin ja olen nauttinut suuresti että olen päässyt toteuttamaan itseäni asian parissa minkä koen omaksi intohimokseni elämässä. Yritykseni nimen ROIHU merkitseekin minulle nimenomaan paloa tätä työtä kohtaan. Yrittäjyys merkitsee minulle myös vapautta toteuttaa itseäni omalla tavallani. Yrittäjyys on minulle sivutoimista ja päivätyöni on hallinnon parissa.


Rakastan kuvata perheiden matkaa, aina sieltä odotuksesta asti. Perhe on minulle tarina rakkaudesta, niistä pienistä hetkistä jotka tapahtuu tänään ja ovat huomenna muistoja. Näitä ihania pieniä hetkiä haluan ikuistaa ja en pelkästään kuvata silmillä, vaan myös sydämellä, sillä silloin kuvista välittyy tunne - teidän tarina rakkaudesta.


Kuvani ovat lämpöisiä, karamellisia ja pähkinäisiä. Haluan, että kuvistani huokuu läpi tunteet – ilo, rakkaus, välittäminen ja onnellisuus. Voit tutustua kuvaustyyliini portfolioni kautta. mikäli tykkäät siitä mitä näet, niin ota yhteyttä ja suunnitellaan teille yhdessä teidän näköiset kuvaukset!


-Mari

Perhekuvaaja Helsinki
miljöökuvaus
perhekuvaaja

"Innostuin todella valokuvaamisesta reilu neljä vuotta sitten, kun maailmani mullistui. Esikoiseni syntyi tähän maailmaan. En halunnut unohtaa pienintäkään hetkeä, joten aloin taltioida niitä kuvin. Näin ohikiitävistä hetkistä jäi ihania ja sydäntä lämmittäviä muistoja"

Mari / roihu visuals