Vastasyntyneenkuvaus

Talleta arvokkaat muistot ensihetkistä

Vastasyntyneen lumo; tuo pienen ihmisen ensitaival ja viattomuus, sekä vanhempien rakkaus, herkkyys ja huolenpito on niin käsin kosketeltavaa. Nämä ensihetket vastasyntyneestä ja teidän perheestä ovat arvokkaita muistoja tuleville vuosille, joihin on ihana palata aina uudestaan ja uudestaan.

"Photos, like memories and stories, are part of our legacy. We hold them close, we pass them down. It’s a gift to be able to share to those we love, so that they, too, can feel even a glimmer of the joy we feel when we reflect on those times."

Kuvauskokemus

Kuvaus toteutetaan vauvantahtisesti ja lempeästi lämmitetyssä studiossa, Kaikki vauvat ovat erilaisia ja hyvä kuvauskokemus kaikille lähtee siitä että vauvalla on hyvä olla. Vauvan lisäksi kuvauksessa on mahdollista ikuistaa myös koko perhettä tai sisaruksia vauvan kanssa.

Vanhemmat saavat istua rauhassa syöden aamupalaa ja seurata sivusta työskentelyäni. Pyydän teitä mukaan kuviin sopivissa väleissä. Välillä myös syötetään vauvaa tai vaihdetaan vaippaa.

Boheemi & Kodikas Studio

LOISTEPUTKI 4, 00750 HELSINKI

Studiolla on lämmin, kodikas ja ripauksen boheemi henkin. Lämmitän studion vauvalle mieluisaksi ennen kuvauksia ja katan teille vanhemmille aamupalaa.

Studiolle on helppo saapua. Se sijaitsee kehä 3 varrella ja auton saa suoraan pihaan. Hissillä pääsee studiolle vaivattomasti vaunuilla.

Tutustu lisää studioon

Meidän matkamme


01.


Bookkaus & Valmistautumisoppaasi


Ota minuun yhteyttä ja varataan teille toiveidesi mukainen kuvaus.


Saat varatessa kattavan valmistautumisoppaan, jossa on vinkkejä ja infoa kuvauksiin liittyen, sekä kyselylomake, jonka pohjalta räätälöin kuvauksesta teidän näköisen.


Varauksen yhteydessä lähetän laskulla kuvausmaksun.02.


Vauva syntyy & Kuvaus


Vauvan synnyttyä ole minuun yhteydessä ja varataan teille kuvauspäivä.


Tavataan studiolla ja kuvataan rennoissa tunnelmissa vauvantahtisesti hänen tarpeitaan kuunnellen.03.


Valintagalleria


Kuvausten jälkeen saat n. 2 viikon päästä valintagalleriasi. Pääset kuvien kautta palaamaan noihin ihaniin hetkiin. Saat valita valintagalleriasta rauhassa suosikkikuvasi.


Minä lähetän teille valinnan jälkeen laskun valitsemastanne kuvapaketista ja alan viimeistelemään kuvianne.04.


Valmiit kuvat


Saat valmiit ja viimeistellyt kuvat n. 2 viikon kuluttua valinnoistasi.


Kuvat ovat digikuvia ja saat vapaasti teettää niistä kuvia omaan käyttöösi.


Kauttani saa myös tilattua upeita museolaatuisia fine art printtejä kuvistanne. Nämä todella tuovat kuvat parheiten esiin ja ovat piste i:n päälle sisustuksessa.


Mitä kuvaus sisältää?

- Kuvauksen suunnittelu toiveidesi mukaan
- Kattavat valmistautumisohjeet sinulle ja perheellesi
- Lainavaatteiden ja rekvisiitan käytön
- Rennot & vauvantahtiset kuvaukset kanssani
- Pientä aamupalaa teidän perheelle
- Kuvauksen jälkeen kattava valintagalleria (n. 60-100 kuvaa) salasana suojatussa nettigalleriassa.
- Valitsemasi digikuvat viimeisteltynä, joista täysi oikeus teettää kuvatuotteita omaan käyttöön.

Tutustu hinnastoon

Lainavaatteet käytössäsi

Miksi valita asut huolella?

Vaatetus on kuvauksissa tärkeässä roolissa. Huolella mietitty kokonaisuus ja vaatteiden tyylin sopivuus kuvausmiljööseen on osa onnistuneita kuvia. Kuvauksessa vauva kääritään kapaloon ja puetaan pieniin asuihin. Kaikki tarvittava löytyy valmiiksi studiolta.

Minulta saat vinkkejä ja inspiraatiota kuvausvaatteisiin. Suunnitellaan koko perheen asut yhdessä.

Tutustu lainavaatekaappiin
USEIN KYSYTTYÄ

Milloin kuvaus kannattaa varata?

Kuvaus kannattaa varata heti kun tiedät haluavasi vastasyntyneenkuvaukseen minulle. Varatessa ei sovita vielä kuvauspäivää, sillä emme voi ennustaa milloin vauva syntyy ja miten teidän alkutaival lähtee käyntiin. Varatessa kuitenkin varmistetaan teille jo paikka kalenteriini.

Minkä ikäisenä vauva kuvataan?

Vauva kuvataan yleensä alle 2 viikon ikäisenä. Sovimme kuvauspäivän kuitenkin vasta vauvan synnyttyä ja otamme huomioon teidän tilanteenne. Vastasyntynyt voidaan hyvin kuvata vasta myöhemminkin.

Mitä jos sairastun tai vastaan tulee odottamattomia esteitä?

Ei hätää! Menemme teidän tilanteen mukaan ja voimme siirtää kuvausta teille parempaan ajankohtaan. Mikäli vastaan tulee odottamattomia esteitä voimme myös vaihtaa kuvauksen vaikka perhekuvaukseen, joka toteutetaan myöhemmin, kun aika on teille parempi.