Studio

LOISTEPUTKI 4, 00750 HELSINKI

Olen luonut studiosta tilan joka ottaa sinut ja perheesi lämpimästi vastaan. Voit istua mukavalle sängylle muhkeiden tyynyjen sekaan ja halailla rakkaittesi kanssa samalla kuin minä ikuistan teidän hetket kuviin. Haluan luoda teille kuvauksesta studiolla mukavan ja kiireettömän kokemuksen. Voit nauttia kupin kahvia ja selailla rauhassa lainavaaterekkiä, jos sieltä löytyisi jotain mieluisaa. Unohtaa hetkeksi arjen kiireet ja ottaa aikaa vain itsellesi tai teidän perheelle.

Boheemi & Kodikas

Studio on sisustettu boheemilla vivahteella, joka on lämmin ja kodikas. Olen halunnut tuoda studiolle maanläheistä sävymaailmaa ja luoda tunnelmaa yhdistäen rouheutta ja pehmeää pellavaa. Ilmava ja valoisa studio kutsuu myös perheen pienimmät leikkeihin.

Studio sijaitsee Suutarilassa, Airamin vanhalla lampputehtaalla. Tilasta huokuu ihana tunnelma! Korkea huonekorkeus ja isot vanhat ikkunat kruunaavat bohemisti sisustetun studion.


Loisteputki 4, 00750 Helsinki


Studiolle on helppo saapua, se sijaitsee aivan kehä kolmosen varrella. Auton saa parkkeerattua pihalle, jossa on reilusti maksuttomia parkkipaikkoja. Studio sijaitsee C-rapun 2. kerroksessa. Kulku rappuun on rakennuksen oikealta puolelta. Minä voin tulla tarvittaessa teitä ovelle vastaan.Boheemi valokuvausstudio Helsinki
Boheemi valokuvausstudio Helsinki
Boheemi valokuvausstudio Helsinki

Studiolta löytyy lapsille puuleluja joilla he voivat vapaasti leikkiä ja niitä voi napata halutessaan myös mukaan kuviin. Usein kuitenkin lapsia kiinnostaa tyynyt ja suuret ikkunat, heitä onkin ihana ikuistaa kuviin myös kesken heidän leikkien ja puuhailujen.


Studiolla on myös kaikkea tarvittavaa rekvisiittaa kuvauksia varten, on erilaisia koreja, jakkaroita ja penkkejä, sekä tyynyjä, vilttejä ja taljoja. Paljon kauniita rusetteja pantojen ja pinnien muodossa.

Boheemi valokuvausstudio Helsinki
Boheemi valokuvausstudio Helsinki

Lainavaatekaappi

Olen koonnut studiolle myös lainavaaterekin äitejä ja lapsia varten. Kokoja löytyy xs-xxl väliltä ja myös odottavat äidit on huomioitu mekkoilla joista kasvava vatsa korostuu ihanasti, sekä muutamalla eri pitsikaftaanilla, jotka voi heittä alusvaatteiden päälle.

Lapsille löytyy mekkoja, bodyja, rompereita, paitoja, housuja ja shortseja lainaksi kuvauksiin. Lastenvaatteista löytyy kokoja 50-110cm väliltä.

Tutustu lainavaatteisiin

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi studiolleni!

Pistä minulle viestiä alta, niin suunnitellaan teille toiveidesi mukaiset kuvaukset.


Kuivakukkapilvi

Loisteputki 4, 00750 Helsinki