Studio


Olen luonut studiosta tilan joka ottaa sinut ja perheesi lämpimästi vastaan. Voit istua mukavalle sängylle muhkeiden tyynyjen sekaan ja halailla rakkaittesi kanssa samalla kuin minä ikuistan teidän hetket kuviin. Haluan luoda teille kuvauksesta studiolla mukavan ja kiireettömän kokemuksen. Voit nauttia kupin kahvia ja selailla rauhassa lainavaaterekkiä, jos sieltä löytyisi jotain mieluisaa. Unohtaa hetkeksi arjen kiireet ja ottaa aikaa vain itsellesi tai teidän perheelle.


Studio on sisustettu boheemilla vivahteella, joka on lämmin ja kodikas. Olen halunnut tuoda studiolle maanläheistä sävymaailmaa ja luoda tunnelmaa yhdistäen rouheutta ja pehmeää pellavaa. Ilmava ja valoisa studio kutsuu myös perheen pienimmät leikkeihin.

Studio sijaitsee Vantaalla, Tuomelan vanhalla koululla. Vaikka studio on remontoitu voi vanhan koulun ihanan tunnelman aistia kauniista ruutuikkunoista ja isoista ikkunalaudoista joihin mahtuu vaikka istumaan. Koulun käytävillä on ihana pienten kirmata kuvausten lomassa tai isommat sisarukset voivat mennä vaikka pihan leikkipaikalle sillä aikaa kun pienin on kuvattavana.


Ainontie 44, 01630 Vantaa


Studiolle on helppo saapua, se sijaitsee aivan kehä kolmosen vieressä ja auton saa parkkeerattua aivan oven eteen. Pihalla on reilusti maksuttomia parkkipaikkoja. Studio sijaitsee 2. kerroksessa, eikä talossa ole valitettavasti hissiä, mutta lastenvaunut voi halutessaan jättää ensimmäisen kerroksen aulaan lukkojen taakse. Minä tulen teitä alaovelle vastaan ja voin mieluusti auttaa tavaroiden kanssa.Studiolta löytyy lapsille puuleluja joilla he voivat vapaasti leikkiä ja niitä voi napata halutessaan myös mukaan kuviin. Usein kuitenkin lapsia kiinnostaa tyynyt ja suuret ikkunat, heitä onkin ihana ikuistaa kuviin myös kesken heidän leikkien ja puuhailujen.


Studiolla on myös kaikkea tarvittavaa rekvisiittaa kuvauksia varten, on erilaisia koreja, jakkaroita ja penkkejä, sekä tyynyjä, vilttejä ja taljoja. Paljon kauniita rusetteja pantojen ja pinnien muodossa. Lisäksi löytyy pojille pinnillä kiinnitettävää mirriä (sekä pienelle poikavauvalle kuminauhalla kiinnitettävää).

Olen koonnut studiolle myös lainavaaterekin äitejä ja lapsia varten, josta löytyy tällä hetkellä aideille viisitoista eri mekkoa, jotta voisit tuntea itsesi upeaksi kuvauksissa. Kokoja löytyy xs-xxl väliltä ja myös odottavat äidit on huomioitu mekkoilla joista kasvava vatsa korostuu ihanasti, sekä muutamalla eri pitsikaftaanilla, jotka voi heittä alusvaatteiden päälle.


Lapsille löytyy mekkoja, bodyja, rompereita, paitoja, housuja ja shortseja lainaksi kuvauksiin.

Lastenvaatteista löytyy kokoja 50-110cm väliltä.


Kurkkaa lisää lainavaatteista täältä.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi studiolleni!

Pistä minulle viestiä alta, niin suunnitellaan teille toiveidesi mukaiset kuvaukset.Ainontie 44, Vantaa