Varauslomake


Tässä on koottuna kaikki tärkeimmät tiedot mitä tarvitsen varausta varten. Täytä siis lomake ja lähetä se minulle, teen meille varauksen kalenteriin ja saat vahvistuksen mukana linkin jolla pääset tutustumaan jo valmistautumisoppaaseesi.


Varaus tehdään lasketulle päivälle. Tämä ei kuitenkaan ole kuvauspäivä. Kun vauva syntyy, niin sovimme yhdessä meille kuvauspäivän.


Alta löydät kuvausehdot, tutustu niihin huolella ennen kuvauksen varaamista. Varaamalla kuvauksen sitoudut kuvausehtoihin.

Alla esitetyt yleiset ehdot ovat voimassa kaikissa kuvaus-palveluissa, ellei asiakkaan kanssa ole toisin kirjallisesti sovittu.


Ymmärrän että valokuvaajalle jää kuvien kaikki tekijänoikeudet, ettei toimitettuja kuvia saa muokata edelleen ja että kuvaaja tulee mainita kuvan yhteyteen kuvia julkaistaessa.

Kuvien jakolupa on itselleni todella iso asia ja arvostan sitä kovasti, sillä tämä on ainoa keino tuoda työtäni esille. Ymmärrän kuitenkin täysin, jos haluatte pitää kuvat yksityisinä tai rajata kuvien jakamista tiettyihin kuviin.

KUVAUSEHDOT

Kuvauksen sisältö

Kuvauksen toteutus kuvausajan puitteissa studiolla tai ennalta sovitussa miljöössä.
Valitun kuvapaketin sisältämä kuvamäärä korkearesoluutioisina jpg-kuvina.

Kuvankäsittely: asiakas on nähnyt valokuvaajan aiempia töitä mutta hyväksyy sen, että kuvaustyyli voi muuttua ajan myötä tai olosuhteiden takia. Valokuvaaja ei takaa, että kuvat ovat tyyliltään samanlaisia kuin aiemmat kuvat. Valokuvaaja paäättää kuvien taiteellisen tyylin vallitsevien olosuhteiden mukaan oman harkintansa mukaisesti.

Kuvien toimitus & maksu

Kuvaus maksetaan varatessa: varauksesi jälkeen lähetän sinulle laskun sähköpostilla, jossa on maksuaikaa 1kk. Jos varaat kuvauksen hyvissa ajoin, voin jakaa maksun korottomasti useampaan osaan ennen kuvausta.

Kuvauksen jälkeen saat 2 viikon sisällä sähköpostiisi salasanasuojatun valintagallerian, josta kuvavalinnat tulee tehdä 2 viikon sisään. Valintagalleriassa olevia kuvia ei saa kopioida (mukaanlukien screenshotit). Lähetän sinulle laskun sähköpostiisi valitsemasi kuvapaketin mukaan ja kun lasku on maksettu lähetän sinulle viikon sisällä ostamasi kuvat. Valokuvat ovat asiakkaan ladattavissa 1kk ajan.

Peruminen & siirto

Asiakas voi siirtää kuvausta sairastapauksen tai muun painavan syyn vuoksi kerran maksuttomasti. Uusi kuvausaika tulee sopia enintään 2kk päähän perutusta ajasta. Tämän jälkeen siirrosta veloitetaan 30€. Asiakas voi myös halutessaan peruuttaa ajan, mutta tällöin kuvausmaksua ei palauteta.

Valokuvaajan sairastuessa valokuvaajalla on oikeus siirtää kuvausta toiselle päivälle tai asiakkaan halutessa voidaan kuvaus myös perua, mutta tällöin kuvausmaksua ei palauteta.

Kuvien käyttö

Sinulla on oikeus tulostaa/tulostuttaa kuvia yksityiseen käyttöön valitsemastasi paikasta niin paljon kuin haluat.

Kuvien tekijänoikeudet säilyvät valokuvaajalla. Kuvia ei saa myydä tai antaa kaupalliseen käyttöön tai ilmoittaa kilpailuun asiakkaan toimesta. Kuvia ei saa muokata rajaamalla, lisäämällä filttereitä, muuttamalla mustavalkoiseksi tai millään muulla tavalla. Mikäli toivot kuviin muutoksia, tulee toiveet esittää valintagallerian yhteydessä.

Mikäli jaat kuvia netissä on kuvien yhteydessä mainittava kuvaaja @roihuvisuals. Valokuvaajalla on oikeus käyttää kuvia markkinointiinsa, ellei toisin sovita.