Moterhood kuvaus

sinun ja lapsesi yhteinen hetki
Moterhood kuvaus. 1v kuvaus.

teidän yhteinen hetki


Ikuistetaan sinulle äitiyttäsi, sinun ja lasten välistä tunneyhteyttä, leikkiä, iloa, hassuttelua ja rakkautta. Tämä on ihana kuvaus niin vauvan, kuin isompienkin lasten kanssa. Kuvauksissa otetaan myös yksilökuvia lapsesta ja sopii hyvin myös lapsen syntymäpäiväkuviin.


Kuvauskokemus


Kuvaus toteutetaan rennossa tunnelmassa, jossa ikustan aitoja hetkiä teidän välillä Naurua, hassuttelua, leikkiä, yhdessäoloa. Niitä täydellisesti poseerattuja kuvia merkityksellisempänä pidän niitä kuvia aidoista hetkistä, joissa teidän välinen yhteys ja rakkaus näkyy. Kuvista välittyy lapsen oma persoona ja koenkin tärkeänä että kuvauksissa annetaan lasten olla lapsia. Kuvauksissa lapset saa leikki, juosta ja hassutella. Kaikki tunteen ovat sallittuja, myös harmi ja kiukku saa näkyä. Älä siis turhaan stressaa lapsen käytöksestä.


Ohjaan teitä kevyesti läpi kuvausten, mutta tärkeintä on teidän läsnäolo. Heittäytykää siis hetkeen ja nauttikaa yhdessä olosta. Ohjauksesta huolimatta missä tahansa väliä kuvausta saa hassutella, leikkiä, halia ja antaa pusuja.


Kuvauksissa otetaan myös yksilökuvia lapsesta. Kuvaus on tarkoitettu yli 2kk ikäiselle lapselle. Tämä kuvaus sopii hyvin myös 6kk tai 1v kuviin.


Mitä kuvaus sisältää?


  • Kattava valmistautumisopas, jossa on ohjeita, vinkkejä ja inspiraatiota
  • Kuvauksen suunnittelu toiveesi huomioiden
  • 1h rento kuvaus kanssani studiossa tai miljöössä
  • Lainavaatekaapin & rekvisiitan käytön.
  • Kuvauksen jälkeen n. 100 kuvan valintagalleria salasana suojatussa nettigalleriassa.
  • 5 valitsemaasi digikuvat viimeisteltynä ja mahdollisuus ostaa myös isompi kuvapaketti tai koko galleria.MOTERHOOD KUVAUS alkaen 300€


Tutustu hinnastoon


Lainavaatteet


Studiolta löytyy lainavaatteita naisille koossa XS-XXL ja lapsille koossa 50cm-110cm.

Olen apunasi, suunnitellaan yhdessä toimiva kokonaisuus.


Tutustu lainavaatekaappiin
6kk kuvaus vauvakuvaus perhekuvaus helsinki vantaa
perhekuvaus miljöössä. Rento miljöökuvaus helsingissä
perhekuvaus helsinki espoo vantaa. Studiolla tai miljöössä.
perhekuvaus helsinki espoo vantaa. Studiolla tai miljöössä.
1v kuvaus

"Photos, like memories and stories, are part of our legacy. We hold them close, we pass them down. It’s a gift to be able to share to those we love, so that they, too, can feel even a glimmer of the joy we feel when we reflect on those times."

Meidän matkamme:

I. Bookkaus

Tutustu kuviini ja tyyliini, jos se puhuttelee sinua, niin olemme match. Varataan teille toiveidenne mukainen kuvaus.


Saat varatessa kattavan valmistautumisoppaan, jossa on infoa, inspiraatiota ja vinkkejä kuvauksiin liittyen, sekä kyselylomake, jonka pohjalta räätälöin kuvauksesta teidän näköisen.


Kuvaus maksetaan varauksen yhteydessä. Lähetän kuvauksesta laskun 1kk maksuajalla. Mikäli varaat kuvauksen jo hyvissä ajoin, voidaan summa jakaa korottomasti useammalle kuukaudelle ennen kuvausta.

II. kuvaus

Tavataan studiolla tai miljöössä ja kuvataan rennoissa tunnelmissa. Itse kuvausta ei kannata jännittää etukäteen, minä kyllä ohjaan teitä läpi kuvauksen. Lapset saavat olla lapsia ja kaikki tunteen näkyä.

III. valintagalleria

Kuvausten jälkeen saat n. 2 viikon päästä valintagalleriasi. Pääset kuvien kautta palaamaan noihin ihaniin hetkiin. Saat valita valintagalleriasta suosikkikuvasi.


Voit halutessasi valita isomman kuvapaketin

tai koko gallerian nähtyäsi kuvat.IIII. valmiit kuvat

Saat valmiit ja viimeistellyt digikuvat n. 2 viikon kuluttua valinnoistasi. Kauttani voi teettää myös laadukkaita Fine Art taideprinttejä kuvistasi.Boheemi & Kodikas Studio

Loisteputki 4, 00750 Helsinki
Boheemi luonnonvalostudio Suutarilassa, Helsingissä. Tutustu lisää.

Miljöö vai studio?


Molemmat ihania! Kumpi on enemmän sinun juttusi?


Luonto on upea kuvauspaikka, joka muuttaa muotoaan alati. Kuvaan ulkona kesäkuusta syyskuuhun. Kesän ulkokuvaukset sijoittuvat iltaan auringonlaskun aikaan, jolloin valo on upeimmillaan ja kuviin välittyy kultainen pehmeä tunnelma.


Studiolla on lämmin, kodikas ja ripauksen boheemi henkin. Studio sopii odotuskuvaukseen ympäri vuoden.


TUTUSTU MILJÖÖVAIHTOEHTOIHIN
USEIN KYSYTTYÄ

Mitä jos sairastun?

Sairaustapauksissa pyritään aina ensisijaisesti siirtämään kuvausta toiseen ajankohtaan.

Mitä jos sataa?

Ei hätää! Säähän emme voi vaikuttaa. Mikäli suunniteltuna ulkokuvauspäivänä sataa voimme joko siirtää kuvauksen toiseen ajankohtaan tai vaihtaa ulkokuvaus studiokuvaukseen.

Voiko kuvia ottaa myös pelkästä lapsesta?

Otamme kuvauksissa kuvia myös pelkästä lapsesta. Tämä käy siis hyvin myös lapsen 6kk, 1v tai muihin syntymäpäiväkuviin. Samalla ikuistamme teitä myös yhdessä.